Старши треньорът на Славия Емил Велев  определи титулярите за днешния мач срещу руският Криля Советов. Двубоят е от 17 часа в турския курорт Белек. За разлика от предния двубой срещу Амкар Перм, който „белите” загубиха с 3:4, в днешния списък с играчите, които ще започнат мача има четири промени. Освен в нападение, където тази вечер ще си партнират Николай Божов и Георги Христов, наставникът на тима е направил и промени в защитата и халфовата линия.

 

Мястото на каращия пробен период Диян Молдованов ще заеме  Мартин Сечков, който ще играе заедно с Виктор Генев. В халфовата линия се завръща израелецът Том за сметка на Даниел Пеев, който по всяка вероятност ще се появи през второто полувреме.

 

Бразилецът Жуниньо също ще започне мача като ще оперира по дясното крило, а Радослав Димитров ще бъде преместен отляво на позицията на Йордан Юруков, който е оставен да почива.

 

Така стартовият състав на Славия ще изглежда по следния начин: на вратата Стефано Кунчев и пред него в защита Дяков, Сечков, Генев, Филипов. В средата на терена Том, Баяно, Жуниньо и Димитров, а в нападение Николай Божов и Георги Христов. Само пет смени възнамерява да направи Емил Велев като в процес на играта ще се появят Виктор Дениран, Илия Илиев,Даниел Пеев, Божидар Васев и Диян Молдованов.