Отборът на Черноморец замина за Сандански, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Две тренировки направиха футболистите на Димитър Димитров на стадиона в Самоков. Снощи отбора отседна в хотел Рила в Боровец, а веднага след това играчите тръгнаха за тренировка в близкия Самоков. Там Херо заложи на отиграване на тактически упражнения. Треньорът бе особено взискателен към футболистите, които утре ще излязат като титуляри в мача срещу Беласица Петрич на старта на шампионата.

Вчерашната тренировка на „акулите” изгледа известната гадателка Теодора, която пожела успех на отбора в утрешното му гостуване. Познатата и в Италия българка, предвиди оптимистично бъдеще за отбора на Черноморец и направи личен хороскоп на старши треньора Димитър Димитров.

След сутрешната тренировка днес, в ранния следобед, „акулите” се отправиха към Сандански, където планират да изгледат двубоя от първия есенен кръг между местния Вихрен и шампионите от Левски. След мача отборът ще пътува за Мелник, където ще се готви до утрешния мач с Беласица.

В Черноморец няма проблеми като се изключи невъзможността за първия кръг да бъдат картотекирани вратарят Иван Чворович и халфът Костадин Дяков. В Бургас останаха Тодорин Димитров, Стамен Ангелов и Цветомир Цонков, които са с контузии и се възстановяват в медицинския център на стадион Лазур.

Утре сутринта, отборът на Черноморец ще направи тонизираща тренировка, след което играчите ще посетят Роженския манастир. Двубоят с Беласица може да се окаже дебютен за поне петима от общо осемте нови попълнения в тима. Това обаче ще реши старши треньорът Димитър Димитров няколко часа преди началото на двубоя.