Старши треньорът на Черноморец Бургас Георги Василев ще подмлади отбора с футболисти от Черноморец Поморие. Той обяви, че ще привлече Пламен Димов, Любомир Божинов, Георги Костадинов, Георги Чакъров и Велин Дамянов.

„Подмладяването е процес, който крие големи рискове и затова имам и други идеи, свързани с привличането на трима-четирима изградени футболисти. Набелязали сме ги, предстоят разговори”, заяви Василев. Той умува и по нови варианти за треньорския пост, тъй като договорът на Паскал Борел изтича, а към Стоян Колев има отправено предложение от друг клуб.

„Има запитване за наши играчи, но ще се съгласим на трансфери само при изгодни финансови условия. Разпродажба на основни футболисти засега не се очертава”, посочи наставникът на „акулите”, като не скри, че най-сериозен интерес предизвикват защитниците Георги Терзиев, Орлин Старокин и Енис Хайри.

Старши треньорът на Черноморец Георги Василев предвижда промени в щаба си от помощници за новия сезон. На местата на сърбина Никола Попович и италианеца Федерико Панонцини ще бъдат назначени двама местни асистенти, чиито имена не бяха обявени. „Нямам нищо против сегашните ми помощници, но все пак между нас съществува преграда. Ще взема хора от Бургас, на които вярвам”, заяви Генерала. Той разкри още, че има желание в екипа му да се върне и кондиционният специалист Трендафил Терзийски.