В четвъртък на Националния празник 3-ти март, старши треньорът Антон Велков ще даде редовната си пресконференция преди първия домакински мач за сезона на Черноморец Бургас срещу тима на ЦСКА. Пресконференцията ще започне точно в 12 часа и ще се проведе в конферентната зала на стадион „Лазур”.

Преди експозето на старши треньора Антон Велков ще бъдат официално представени трите нови попълнения на „акулите” – Йозеф Йозефсон, Алберто Куадри и Мишел Кручани.

Пресконференцията и представянето на новите играчи може да проследите на живо в интернет на адрес chernomoretz.comnet.bg .

След пресконференцията ще бъдат направени акредитации на журналистите от бургаските медии, които ще отразяват срещите на „Черноморец - Бургас” през пролетния полусезон.

Каним колегите на 3 март в 12 часа в конферентната зала на стадион „Лазур” да отразят пресконференцията.

Днес старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Антон Велков лично инспектира почистването на снега от централния терен на стадион „Лазур”. Бригада от работници се труди усилено за премахването на бялата пелена. Велков иска офанзивата да приключи днес, за да може утре отборът да тренира там. Футболистите трябва да привикнат към условията, в които ще играят с ЦСКА в събота.

От началото на тази седмица „акулите” използват за заниманията си игрищата на кампуса „Гнездо на акули” и фитнес - залата на „Лазур”.

От 19 часа старши треньорът на „акулите” и главният мениджър на тима Душан Буковац ще се срещнат във фен клуб „Сините акули” с привърженици на отбора.

Междувременно стана ясно, че 4-ма таланти от футболната академия на „Черноморец-Бургас” получиха повиквателни за лагер-сбор на юношеския национален отбор до 16 г. и две контроли с Македония. Стоян Калпаклиев, Стоян Кижев, Станислав Дрянов и Михаил Орачев трябва да се явят на 11 март пред националния стадион „Васил Левски” в София.

Приятелските срещи с македонските юноши ще се играят на 15 и 17 март. Българските футболни надежди са гости в проверките.