Черноморец Бургас назначи нов треньор във футболната академия, който ще отговаря персонално за кондиционната подготовка на отборите. Това е добре познатият на феновете бивш централен защитник на „акулите” Нено Ненов.

37-годишният Ненов е израснал в школата на Черноморец. Освен в родния клуб, той се е подвизавал и в Спартак Пд, Славия, Керкира /Гърция/, Спартак Варна, Беласица, Балкан и за последно в Дунав Русе.

Назначаването на кондиционен треньор е поредното доказателство за професионализма, с който се работи във футболната академия на Черноморец Бургас. В структурата са ангажирани 17 специалисти, под чиито наставления в най-популярната игра се развиват повече от 200 таланти в отделните детско - юношески формации.

Междувременно стана ясно, че Черноморец Бургас заема 4-то място във временното класиране на „А” юношеска група след изиграването на срещите от 10-ия кръг. Възпитаниците на треньорския тандем Антон Спасов - Мирослав Косев са набрали актив от 20 точки след 6 победи, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 22:11. Лидер с 23 точки е тимът на Ботев-2002 Пд, който обаче има мач повече от конкурентите си. Втори са юношите на Литекс с 22 точки, а трети – на Чавдар Етрополе с 21 т.