Играчите на Черноморец направиха първо занимание за седмицата. Те тренираха интензивно на Кампуса, след като получиха ден почивка след двубоя с Миньор Перник.

Заедно с основната група състезатели на пълни обороти в заниманието се включи Лис Мутис, който все още носи предпазна шина ръката си, поради травмата получена преди десетина дни. Футболистът се чувства много добре и както самият той сподели, силно желае да играе още в предстоящия двубой с Берое в края на седмицата. Решението за това обаче ще бъде взето от лекарския екип на тима, непосредствено преди заминаването на отбора за Стара Загора.

Отделно от съотборниците си днес тренира Муса Койта, който се оплаква от болки в кръста, след като получи удар по време на игра от футболист на Миньор в последния шампионатен мач. Той остана да тренира във фитнес залата на клуба, но травмата му не е тежка и от утре той също ще се присъедини към съиграчите си.

Утре следобед футболистите ще имат една тренировка на Кампуса. Преди това от 12.30 часа мениджърът Красимир Балъков ще се срещне с журналисти по повод предстоящия мач в Стара Загора с тима на Берое.