Помощник треньорът в Черноморец Петър Стоянов призна, че тежкият терен и сгъстената защита на домакините от Ботев Враца са част от причините бургазлии да не успеят да вкарат гол в мача от 10-ия кръг в А група.

„Смятам, че през целия мач, особено през втората част тотално доминирахме над Ботев. Срещнахме една сгъстена защита на един не чак толкова добър терен за игра. Това са може би част от причините да не можем да реализираме. Направихме дори и фрапантни пропуски, може би ни липсваше и концентрация”, коментира Стоянов.

„Не можем да бъдем недоволни от играчите, но те все пак допуснаха доста брак, технически главно, опитаха се да играят, да бъдат по-техничния отбор. Ние трябва да съжаляваме за изпусната победа”, добави той.

„Няма отбори в България, които да бъдат подценявани, това го обясняваме всяка седмица на играчите. Така че изключвам подобен вариант днес”, продължи помощник треньорът в Черноморец.

„Липсва ни Херо, смятам, че днес футболистите се постараха, защото знаят, че гоним по-високи цели. Дано още в следващия мач да е с нас Херо. Целите са ни да сме в челото на класирането, където сме сега”, добави Петър Стоянов.