Представителният тим на Черноморец Бургас загуби от Миньор Перник с 0:2, но дубльорите взеха реванш от същия противник с категорична победа. На стадион Лазур акулите на треньорския тандем Владо Стоянов-Мирослав Кралев разгромиха жълто-черните с 4:0.

Мачът от 11-ия кръг на първенството в дублиращата група започна с подчертано превъзходство на домакините, но първият гол падна чак в средата на първото полувреме. Живко Петков откри с глава след центриране на Денис Тодоров. В 30-ата минута Петков се отличи с асистенция за удвояването на резултата, дело на Мирослав Радев. След почивката на два пъти точен беше резервата Васил Тачев в 49-ата и 69-ата минути.

През първото полувреме за бургаските дубльори изигра Николай Кръстев от първия тим, който вече е напълно възстановен от травмата си в рамото.


В същото в елитната юношеска група Черноморец победи с 2:0 срещу гостуващия Сливен в двубой от 11-ия кръг. Само липсата на концентрация в завършващия удар лиши възпитаниците на треньорите Антон Спасов и Мирослав Косев от аванс до почивката. След нея домакините заиграха още по-активно и логично стигнаха до победата. И двата гола реализираха играчи от халфовата линия. Денис Тодоров опъна мрежата в 52-ата минута, а Цвятко Петков се разписа в 78-ата.