Черно Море загуби в 0:3 от руския Торпедо Москва в контролна среща, играла се в турския курорт Аланя. Това бе четвърта контрола за възпитаниците на Георги Иванов – Гонзо.

В началото двубоят бе равностоен, като играта бе концентрирана предимно в центъра, а при една от редките атаки на руснаците, колективна грешка в защитата на „моряците“ доведе до попадение във вратата на Черно море. Австриецът Гаурачус бе най-съобразителен като откри за 0:1 в 22-ата минута.

Последваха две прекрасни възможности за българския тим. В 31-ата минута удар на Мирослав Манолов мина над напречната греда, а след това с Живко Атанасов отклони центрирана топка в наказателното поле на Торпедо, но топката мина на сантиметри от вратата на московския тим.

Така първата част завърши при резултат 0:1 в полза на руснаците.

Началото на вторите 45 минути отново бе за „моряците“. Възпитаниците на Георги Иванов – Гонзо създадоха няколко хубави възможности, но 62-ата минута влезлият като резерва за Торпедо Мохамед удвои преднината за своите. В 68-ата минута Паломино имаше шанс да отбележи след хубава триходова комбинация, но стреля покрай вратата. В 72-ата минута Мирослав Манолов все пак вкара топката във вратата на Торпедо, но по неясни причини попадението не бе зачетено от главния рефер на двубоя.

Крайното 0:3 бе оформено в 83-ата минута, когато влезлият като резерва Ла Букас се възползва от една ситуация и вкара топката във вратата на „моряците“. До края на мача Черно море се опита да стигне поне до почетно попадение, но резултатът остана непроменен.