Черно море загуби с 2:3 от руския тим Солярис Москва контролната си среща, играна на терен 1 в курорта "Албена". Всички голове в срещата паднаха през втората част, като "моряците" на два пъти повеждаха в резултата.

Двата отбора изиграха слабо първо полувреме и почти не успяха да създадат чисти голови ситуации. Първата възможност в мача бе за руския тим в 29-та минута. След пробив отдясно Валерий Сорокин центрира, Иван Родин засече топката, но тя мина на сантиметри в аут. В 35-та минута двата отбора направиха по една смяна, след като в борба за една топка Валентин Йосков и Владимир Пономарьов си удариха главите и бяха веднага заменени.

В 47-та минута Черно море откри резултата. След разбъркване в наказателното поле на руския тим топката попадна в Илиан Неделчев, който с удар по диагонал от десетина метра вкара за 1:0. В 55-та минута Солярис изравни резултата. Сред центриране отдясно топката попадна у Иван Родин, който с хубав удар изравни за 1:1. В 58-та минута отличната реакция на Иван Чанович предотврати сигурен гол, след като вратарят на Черно море успя да избие топката след удар на Денис Горбунов.
В 64-та минута Черно море отново поведе в резултата. След центриране на Живко Петков, Иван Родин засече с крак топката и я изпрати в собствената си врата за 2:1. В 78-та минута след красив гол от границата на наказателното поле на Денис Горбунов Солярис изравни за 2:2. В 87-та минута Евгений Поварницин донесе успеха за руския тич, след като успя с техничен удар да прехвърли вратаря Александър Чанович.

Следващата проверка на отбора на Черно море, който почива в следващия кръг на първенството, е в сряда /30 март/ срещу лидера в Североизточната В група - Черноморец Балчик./БТА