В мач от последния есенен кръг на А група отборът на Черно море разби гостуващия Видима Раковски със 7:0. След тази загуба Видима ще зимува на последно място в подреждането, докато тимът на Черно море си осигури място в средата на таблицата.

Отличен мач за „моряците“ направи Александър Александров-Алекс, който бе в основата на всички интересни положения пред вратата на Видима. Головата фиеста на стадиона във Варна започна едва в 4-ата минута. Резултатът откри Мирослав Манолов. Нападателят се възползва отлично от прецизен пас на Алекс и неразчетеното излизане на вратаря Абдиков.

Голът стъписа гостите, които лесно губеха топката и продължиха да правят множество грешки. Само няколко минути по-късно отново Манолов имаше възможност да удвои, но нямаше шанс пред гола. В ответната атака, отборът на Видима направи първата си смислена атака, но нападателите на гостите не успяха да се възползват.

В 15-ата минута наставникът на Видима Костадин Ангелов направи изненадваща смяна, след като реши да замени вратаря Абдиков, като на негово място се появи Христо Иванов. Този ход обаче не се оказа печеливши само четири минути по-късно Даниел Георгиев удвои за домакините.

Алекс направи резултата класически с прецизен удар от пряк свободен удар, а до края на почивката падна още едно попадение дело на Даниел Георгиев.

През второто полувреме събитията на терена не се промениха особено и Черно море продължи да напада, докато футболистите на Видима предпочитаха да се защитават и да действат на контраатака.

След поредната атака на домакините, фаулиран в наказателното поле бе Андонов, а реферът на срещата Ахмед Ахмед посочи бялата точка. Зад топката застана Александър Александров, който вкара втория си гол в мача, правейки резултата 5:0. 15 минути по-късно главният арбитър отсъди нова дузпа за нарушение срещу Да Силва, а младокът Тодор Колев вкара шестият гол във вратата на Видима Раковски.

Крайният резултат 7:0 оформи Домакинов с глава след ново чудесно подаване на Алекс в последната минута на срещата.

Така Видима записа поредното си поражение в родното първенство и се превърна в реален кандидат за изпадане в Б група.