Двама футболисти на Черно море ще пропуснат със сигурност контролата на Черно море срещу Черноморец Бс в Поморие, която е първа за "моряците" за годината. Срещата е утре с начален час 14. Отборът на Черно може потегля към Поморие утре в 9.00 сутринта.

В контролата ще вземат участие тримата чужденци, които са на проби-арменският нападател Тигран, нигерийското крило Брайт и бразилският халф Фабио. В проверката ще вземат участие също вече подписалият сръбски халф с германски паспорт Кристиян Спречакович, както и юношата на Хасково Теодор Атанасов.

Доктор Мутлу получи вече резултатите от направените лабораторни изследвания на всички футболисти. Той остана много доволен от резултатите от направения ефорен тест.

Междувременно стана ясно, че утрешната контрола на Спартак Вн срещу Светкавица ще се играе отново в Оброчище. Вече стана ясен началният й час -14.00. Това ще бъде втора поред проверка за възпитаниците на Атанас Атанасов-Орела. Първата бе отново там в събота, когато Спартак се наложи над третодивизионния Аристон Рс с категоричното 7:0. Третата проверка на "соколите" е срещу Локомотив Сф в петък в КК Албена.