Отборът на Черно море се наложи с 1:0 над Хасково в мач от 11-я кръг на А група. Срещата, която се състоя на стадион Хасково, не изпъкваше с особена динамика, а единственият гол в мача падна в 66-ата минута и бе дело на Иван Коконов.

Мачът започна с минута мълчание в памет на загиналите при взрива в село Горни Лом.

Първото полувреме бе сравнително равностойно, без опасни и атрактивни изпълнения и пред двете врати. В края на полувремето се забеляза раздвижване в редиците на домакините, като в 31-ата минута Дончо Атанасов навлезе в наказателното поле, стреля, а топката мина на сантиметри покрай левия страничен стълб на вратата на Георги Китанов. В 40-ата минута Мартин Райнов изведе Емо Ангелов, който стреля, но отново ударът не намери целта.

Единствената по-добра възможност пред „моряците“ дойде след изпълнение на фаул от страна на Иван Коконов, чийто удар мина над напречната греда.

Така при нулево равенство двата състава се прибраха в съблекалните, а след почивката, мачът се разви доста по динамично. Двамата наставници направиха някои промени, а в 47-ата минута добро центриране на Джихат Кямил бе засечено от Мартин Райнов, а топката мина на сантиметри над напречната греда.

Последваха минути, в които Дончо Атанасов се отчете с добри изяви и опасни удари, а Бекир Расим, който се появи на терена като резерва, отправи атрактивен удар със задна ножица, но в страни.

Резултатът бе открит след 66 минути игра. Иван Коконов получи прецизен пас от Стенио, преодоля двама бранители, а след това с прехвърлящ удар откри за 1:0.

Варненци успяха да задържат аванса си до самия край, като със спечелените три точки Черно море е на 8-о място с 12 точки, а Хасково е последен с 4.