Последна тренировка преди мача с Марек в събота ще направят футболистите на Черно море. За да се пази тревното покритие на "Тича", наставникът Александър Станков ще заведе футболистите на стадион "Младост".

После старши треньорът на "моряците" ще ги качи на лагер преди сблъсъка. В групата ще попаднат само най-добре подготвените и в отлично състояние играчи, от които се очаква победа срещу новака в елита. До момента варненци имат 2 ремита и 1 поражение.

Двубоят от четвъртия кръг на А група на стадион "Тича" в събота от 18 ч. е поверен на Вихрен Манев. Негови помощници са Ивайло Милков и Николай Ангелов, а четвърти арбитър – Георги Дойнов. Събитията зад двете врати ще следят Стоян Денев и Георги Гинчев.

Сериозно изпитание има и тимът на Черно море с треньор Калоян Георгиев, който се състезава в Елитната футболна група до 17 г. В момента футболистите пътуват за столицата, където утре от 10,30 ч. на стадиона в Царско село играят с ЦСКА.

Дербито е от ІІ кръг на първенството на U17. За сайта на клуба Калоян Георгиев заяви, че въпреки кадровите проблеми в състава очаква достойно представяне от момчетата и много здрав мач.