Последна тренировка преди важното домакинство с Левски проведоха днес играчите на Черно море. Заниманието се проведе на стадион Младост, тъй като работниците по поддръжката на "Тича" продължават да отводняват терена, съобщиха от клуба.

Ръководството на "моряците" прави всичко по силите си да предостави възможно най-добрите условия за игра, въпреки че в морската столица не спира да вали и предпоставките за кален терен са налице.

След тренировката наставникът Никола Спасов качи отбора на лагер, където ще определи групата за мача. В нея попадна и капитана Кирил Котев, който е с фрактура на носа и за него ще се решава в последния момент дали ще се появи на терена.

Отдавна е известно, че аут за мача са наказаният Сашо Александров и невъзстановеният Марк Клок. Палци за моряците от трибуните ще стискат трайно контузените Даниел Георгиев и Георги Китанов, както и любимецът на феновете Георги Илиев, който се завърна от Китай.

За улеснение на феновете всички каси на стадион "Тича" ще отворят врати в 10 ч. Двубоят от 18-ия кръг на А ПФГ е с начален час 12.30 и ще бъде ръководен от рефера Георги Йорданов. Мачът ще бъде охраняван от 110 полицаи, 15 жандармеристи и външна охрана