Черно море загуби от румънския Фарул Констанца с 2:3 в контролна среща, играна в Албена. Гостите започнаха по-добре и до 22-та минута вече водеха с 2:0.

В петата минута с добър пас с пета Войкуле бе намерен в наказателното поле и той с външен фалц по диагонала реализира.

В 22-та Бачила бе изведен отдясно, навлезе в наказателното поле и с плътен удар матира за втори път Краси Колев.

Варненци успяха да се съвземат, като бързо върнаха едно попадение чрез Дани Георгиев. В 25-та минута след шут на Джалма от пряк свободен удар топката рикошира в стената и попадна в Александров, който центрира точно на крака на Георгиев и той не сгреши от непосредствена близост.

Само три минути по-късно Моке получи перфектен пас от дълбочина от Джалма, напредна с топката, преодоля вратаря Курка и необезпокояван изравни резултата – 2:2.

Победата за румънците донесе африканецът Дани, който бе намерен на точката на дузпата в наказателното поле на Черно море и с мощен изстрел с глава направи 3:2 за Фарул.

Мача изгледа собственикът на Черно море Марин Митев.

Черно море започна със следните 11: Колев, Александров, Томаш, Домакинов, Бачев, П.Костадинов, Рикардо, Георгиев, Джалма, Моке, Манолов. През второто полувреме в игра се появиха Станислав Стоянов, Алекс, Георги Андонов, Да Силва и Тодор Колев.