Със самочувствие и увереност, натрупани от доброто представяне в турнира Интертото, Черно море потегли в посока Благоевград в 13 часа днес, където утре от 18 ще срещне Пирин.

“Моряците” ще отседнат в хотел край града. Наставникът Никола Спасов взе със себе си 19 футболисти, като в групата не попаднаха Моке, П. Костадинов, Джоров, който е наказан и Вл. Костадинов. Сашо Александров - Алекс е в групата и вероятно ще започне титуляр.

„Всички са здрави, в момчетата има една увереност, която прави и мен уверен за представянето ни. Евентуално равенство за мен ще е разочарование, въпреки че Пирин е добър отбор и привлече качествени футболисти като Хазуров и Паланков. Няма да има никакво подценяване и ще подходим с уважение към съперника”, коментира Никола Спасов.

Наставникът заяви, че няма поставена определена цел пред тима за новия сезон, но Черно море ще излиза във всеки един мач единствено и само с нагласата за победа. Той допълни, че всеки един от неговите футболисти, изпросил си картон за реплика срещу съдия ще плаща глобата от собствения си джоб. Треньорът изрази желание след всеки мач да има допинг контрол.

Групата на Черно море: Илчев, Колев, Томаш, Бачев, Домакинов, Стоянов, Димов, Рикардо, Лазаров, Александров, Джалма, Алекс, Фабиньо, Перис, Андонов, Д. Георгиев, Манолов, Да Силва, Мирчев.