Отборът на Черно море победи втородивизионния Доростол Силистра с минималното 1:0 в контролна среща, която се игра на стадион "Тича" във Варна. По време на цялата среща „моряците” бяха по-добрият тим на терена и превъзхождаха своя съперник по всички параграфи на играта, но успяха да реализират само едно попадение, при това – автогол.

Голът падна в 34-ата минута, когато след центриране от ляво на Георги Божилов защитникът на Доростол Дарин Андонов отклони с глава топката в собствената си врата за 1:0.

Старши треньорът на Черно море Стефан Генов заложи на следната единайсеторка: Денчев, С.Александров, Ал.Александров, Р.Колев, Янев, Д.Петков, Симеонов, Марчев, Атанасов, Божилов и Паломино.

След почивката наставникът направи редица смени, като в игра влязоха Кирчев, Йотов, Лазаров, Андреев, Стоянов, Т.Колев, Ратников, Капитанов и Николов. Малко по-късно, в течение на среща в игра влязоха още и Попов и Митев.

С добри изяви се отличи новото венецуелско попълнение за домакините Паломино.

Черно море продължи да доминира и след почивката. Ивелин Янев на два пъти отправи опасни удари от дистанция, а Илиян Капитанов пропусна два пъти сам срещу вратаря.

В края на двубоя още няколко чудесни възможности бяха пропуснати от играчите на Черно море.

Старши треньорът на домакините използва всичките си налични футболисти с изключение на вратаря Илко Пиргов, както и Георги Илиев, и Самуел Камазола, които не попаднаха в групата.