Черно море завърши 1:1 с руския Луч в мач, част от лагера на варненци в Анталия.

Срещата бе белязана от доста честата намеса на главния съдия Альошин от Казахстан и неговите помощници, след като бяха вдигнати общо шест червени картона, както и бе отменен гол на българите.

Срещата започна добре за тима на Луч, който се опита да наложи натиск върху момчетата на Никола Спасов, но българският тим се справяше с набезите на противника си. Все пак в 29-та минута играчите на Зоран Вулич взеха преднината. Те успяха да организират добра атака, при която Славьов пусна успореден пас на вратата на Илчев и Овазава с левия крак от границата на наказателното поле простреля стража на Черно море.

На почивката треньорът на руския тим смени 10 от 11-те си играчи.

В 66-та минута черноморци стигнаха до изравнителното попадение. Влезлият като смяна Андонов подаде на друга резерва в състава на Черно море Тигран, който не сбърка и направи резултата 1:1.

Гол на Алекс бе отменен заради засада в 81-та минута. След центриране от фаул Алекс с глава бутна топката в мрежата, но реферът вдигна жълтия флаг.

Последните 15 минути футболистите на Черно море натикаха съперника си в неговата половина, но изключително спорните отсъждания на тримата арбитри попречиха на Черно море да стигне до победата.