Черно море замина за Пловдив с група от 19 футболисти. "Моряците" гостуват утре на Ботев в 18 часа в мач от 3-тия кръг в А група. Варненци проведоха едно занимание сутринта на стадион „Тича”, като всички в лагера са настроени за успешно представяне и победа срещу „канарчетата”. В групата попадна очаквано Бакари, а в нея място не намериха Живко Петков и Димо Атанасов.

 В отбора имаха и повод за радост, след като левият бранител Михаил Венков стана татко за първи път, съобщава официалният сайт на клуба. Неговата половинка Христина го дари с дъщеричка Михаела в навечерието на мача с Ботев, като всички негови съотборници и треньорския щаб го засипаха с пожелания детето да расте здраво и щастливо и да ги радва. От лекарския щаб на Черно море ще направят всичко възможно Венков да е на линия за утрешния сблъсък с „канарчетата”. Както е известно бранителят лекуваше контузия в коляното.

Директорът на пресслужбата на “Черно море” Краси Николов също има повод да почерпи, тъй като днес празнува рожден ден. 

Групата: Китанов,Николов, Венков, Котев, Ж. Атанасов, Сталев, С. Александров, Курьор,Д. Георгиев, Станчев, Дос Сантос, Стенио, Паланков, Райков, Коконов, Манолов,Божилов, Костадинов, Расим, Бакари.