Фенове, ветерани, футболисти и юноши се събират в концертна зала на бившия партиен дом

Шестото издание на „Черно-бяла Коледа“ тази година ще е на 18 декември (неделя) от 12:00 часа в Концертна зала (Бившия партиен дом), съобщиха организаторите от фенклуба.

Капацитетът й е три пъти по-голям (над 600 души) от зала „Пловдив“ на Новотел Пловдив, където желаещите едва се събраха на тържеството миналата година, съобщава сайта lportala.net.

Предстои да бъде презентиран проектът на привържениците за изграждане на новата трибуна „Бесика“, в която ще се помещава и клубният музей.

В продажба ще бъдат пуснати пълния комплект календари на мъжкия и всички юношески формации, като част от кампанията „За Бесика“, с която се набират средства за проектиране и строеж на сектора за най-гласовитите фенове.

По традиция ще бъдат наградени най-добрите тройки юношески състезатели в категориите старша, младша и деца, а за финал ще бъдат съобщени победителите от анкетата за футболист на 2011 година.

Освен фенове, ветерани и футболисти от представителния отбор на Локомотив, организаторите канят всички деца, треньори и родители от школата.