Централният нападател на Левски Цветан Генков коментира ситуацията с дузпата, която Никола Попов не отсъди в негова полза на мача с Литекс и последвалото изявление на Николай Бодуров.

„Бодуров може да е говорил с някой друг, но с мен не е говорил. Аз гарантирам, че няма такова нещо, за мен това си е 100 % дузпа, за него може и да не е. Държа на това. Който е футболист знае какво е. Ако си на скорост и някой те дръпне и закачи ти променя траекторията на движението и не можеш да се задържиш“, сподели таранът на „сините“.

„През второто полувреме ме бутнаха и аз блъснах вратаря. Извиних му се и после питах съдията, защо ми дава жълт картон. Той ми се извини и каза, че е помислил, че коментирам нещо с вратаря на Литекс. Вие коментирайте тези ситуации. Защо, когато в 64-та минута ме държат с две ръце и ми променят цялата траектория не го коментирате? Не искам да изпадам в такива селски истории и да коментирам, кой какво ми е казал по време на мача. Има по шестима съдии, тяхната работа е да свирят нарушенията, когато ги има. Моята работа е на терена. Когато някой не ми позволява да си я върша добре, реагирам. Няма как да остана без претенции. Ще внимавам повече, не съм искал да получавам толкова много картони, но това е положението, когато играта не ти се получава има и нерви“, завърши Цветан Генков.