Старши треньорът на Етър Цанко Цветанов заяви след загубата от Черно море във Велико Търново, че е доволен от старанието и желанието на своите футболисти, въпреки поражението с 0:1.

„Загубихме един мач, в който ние бяхме отборът, който търсеше победата и категорично във владеенето на топката и инициативата, Етър бе по-добрият отбор. Но за съжаление във футбола е така, отборът на Черно море успя да дойда и да ни излъже“, коментира Цанко Цветанов.

„От самото начало на мача нашият отбор бе активният и мисля, че е нормално пред собствена публика да сме по-активни и да търсим повече победата. В последното подаване малко закъснявахме,а футболистите на Черно море успяваха да избият топката. Беше трудно на нашите футболисти заради гъстотата в наказателното поле на гостите“, наставника на Етър.

„Знам, че Черно море е такъв отбор, че когато поведе в резултата започва да руши играта, но какво да направим. Не успяхме да се справим, имаме още какво да работим.“

„Не коментирам съдийството. Искам да благодаря на хората, които дойдоха тук и ни подкрепяха от първата и последната минута. Благодаря им за тази победа. Мисля, че и нашият отбор се опита до последната минута да изравни.“

„Напрежение може би имаше от факта, че сме новаци в елита, иначе друго напрежение нямаше. Нашите футболисти много искаха да спечелят мача защото те знаят, че могат да играят футбол Доволен съм от старанието, желанието и амбицията. Ако продължаваме да я показваме в следващите мачове ще печелим“, завърши специалистът.