Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов заяви за Дарик радио, че в средата на седмицата предстои да вземе мерки срещу футболистите и треньорите в клуба, които загубиха с 4:0 от Локомотив.

„Все още не съм се успокоил след загубата. В момента съм в чужбина. Когато се върна ще решавам какво да правя. Това ще е някъде в сряда” коментира Христолов. Според запознати е твърде вероятно босът да освободи старши треньора Светослав Гърков или да му даде последен шанс при домакинството на Черно море.

„Все още съм на работа в Ботев, ако от това се интересувате. С Димитър Христолов не съм се чувал. В момента гледам за пореден път запис от мача и си правя някои изводи” коментира Гърков. Той допълни, че тази седмица неговия отбор няма да провежда своите тренировки на стадион „Христо Ботев”, като ще се търси терен извън града.

Вратарят Лилчо Арсов е сериозно контузен и вероятно няма да играе в мача срещу Черно море. Арсов е получил удар от Марти Камбуров в бъбреците, а в началото на второто полувреме травмата му се усложни и бе сменен.