Четиримата футболисти на Локомотив Пловдив, които отказаха вчера да преподпишат договорите си с „чернобелите” отпаднаха от групата на отбора за гостуването на Спортист (Своге). Стоян Колев, Радослав Анев, Зоран Златковски и Георги Самокишев си останаха в Пловдив. Ангел Йошев пък е наказан, като неговото място в разширения състав зае Димитър Илиев. Все още не са възстановени Иван Иванов, Гюрсел Вели и Даниел Моралес.

Така Ясен Петров ще има да решава много сериозни проблеми с определянето на титулярната единадесеторка, тъй като на практика няма варианти за двамата крайни защитници. Има огромна вероятност да се наложи в игра да влезе Георги Неделчев, който бе привлечен в началото на сезона от Марица.

Днес след тренировката отборът замина на лагер в град Банкя.

Групата на Локомотив: Стоян Ставрев, Васил Камбуров, Йордан Милиев, Александър Бранеков, Мартин Сечков, Георги Неделчев, Бърнард Хейгън, Даксон да Силва, Красимир Димитров, Румен Горанов, Стайко Стойчев, Дани Кики, Илами Халими, Мартин Камбуров, Стойко Сакалиев, Владислав Златинов, Явор Въндев и Димитър Илиев.