Черно море остана на 6-о място в крайното класиране, след като загуби срещу Цървена звезда с 0-3, но се държа достойно и имаше достатъчно голови положения, които не бяха реализирани.

Цървена звезда откри резултата при първия точен удар по посока вратата на Кръстев, след като Маркович се възползва от грешка при изнасянето на топката, открадна я и реализира в 8-ата минута.

„Моряците" натиснаха здраво съперника и в 15-ата минута можеха да изравнят, но Чулибрк изби коварен удар на Валери Христов отдясно. В 17-ата минута Христов сложи топката на главата на Юнуз, който стреля от упор, но Чулибрк изби.

Само 2 минути по-късно Илиан Илиев центрира опасно от фаул, получи се разбъркване, Янчев стреля, но топката мина на сантиметри край лявата греда. В 22-ата минута се получи ново разбъркване пред вратата на Чулибрк след центриране на Илиев, но „моряците” не успяха да се възползват.

В 24-ата Маркович удвои за сърбите, след като бе оставен непокрит пред вратарското поле, а в 38-ата той асистира за попадението и на Црнадак за 3-0.

„Моряците” започнаха вихрено второто полувреме, но удари на Славов, Юнуз и Павлов не намериха целта. Калоян Георгиев направи всички допустими смени, за да могат възможно повече играчи да вземат участие в мача.

Черно море: Кръстев, Христов, Богданов (Петров), Събев (Димитров), Иванов, Христо Илиев, Юнуз (Радев), Янчев (Павлов (Мишев)), Ил. Илиев, Петков (Славов(Янакиев)), Иван Илиев (Сираков)

Цървена звезда: Чулибрк, Милашинович (Пейович), Стоянович, Ребич, Црнадак, Дурич (Цветкович), Терзич, Читакович, Маркович, Джорджевич, Живанович

Главен съдия: Красен Георгиев