Старши треньорът на Славия Асен Букарев сподели очакванията си преди дербито с Локомотив, което е утре на стадиона на „белите“. Срещата е от 18 часа и е доста важна и за двата софийски отбора.

„Нямам притеснения. За нас всеки мач е важен, ние почнахме с доста тежка програма. Още от първия кръг важните мачове бяха на лице. За двубоя с Локомотив София нямам притеснения. Би трябвало смяната на треньора в Локомотив да носи някакъв импулс, така е при всяка смяна. Видяхте, че победиха Черноморец, вероятно има благоприятно влияние тази смяна, но мен те не ме интересуват. Важно е как ще се представи нашият отбор“, сподели младият треньор на Славия. Букарев коментира и дебюта си като старши треньор, какъвто е от началото на сезона.

„По принцип човек очаква най-доброто, най-лошото и някакъв реалистичен вариант. Не съм имал илюзии, че ще бъде лесно. В живота няма леко, не се притеснявам от това, което се случва. Не е станало нещо, кой знае какво. Минали са само четири кръга от шампионата. Не всички отбори са в добро състояние. Доста тимове изпитват трудности. Няма излишна драма, но не ни е приятно, че сме само с две точки и един отбелязан гол. Ще се опитаме да подобрим представянето си. Чувствам пълната подкрепа на целия кръг и това ме прави щастлив и спокоен. Няма да махаме никой. Никой не е освободен и няма да бъдем освободен от клуба, заради един или два слаби мача. Още от първия ден казах на нашите футболисти, че във футбола има победи, загуби, равенства...въпросът е как реагираме на това. Ясно ни е, че трябва да променим поведението си, старанието и концентрацията. Нямаме много късмет от началото. Дори на мача с Лудогорец нещата можеше да се развият по друг начин, въпреки че паднахме с тежък резултат. Имаме своите възможности, но късметът ни бяга“, добави Букарев пред Гонг.

„Добър футболист като Данчо Милиев винаги е вариант за Славия, но на този етап няма нищо конкретно между нас и него. Никой не напуска отбора, имаме пълно доверие във всички футболисти. Кои ще са в групата и стартовия състав зависи само от представянето им през седмицата“, завърши Буки.