Въпреки че се превърна в едно от най-големите трансферни разочарования в цялата история на Левски, френският халф Кевин Бру не изпусна да захапе бившия си отбор. Той оправда невероятно слабото си представяне със синия екип с факта, че бил нарочен за грешник. 

Освен това, полузащитникът се оплака, че по родните терени имало расизъм и го усетил на своя гръб. Въпреки всичко, той не съжалява за престоя си у нас. В момента Бру играе за английския Ипсуич и има шанс да влезе във Висшата лига на Англия. Той говори за изданието "So Foot". 

"През 2013 г. се откри интересна във финансово отношение опция за мен. От Левски ми се обадиха и аз приех, защото отборът участваше в Европа. Но отпаднахме още след първите мачове и бях нарочен за грешник, заедно с някои от другите нови момчета."

"Тогава отборът не работеше добре, аз бях набелязан и не се чувствах добре. Затова разтрогнахме по взаимно съгласие. В България имах един приятел - Азрак Махамат - с когото се виждахме често, но той играеше за един от съперниците - Локомотив София."

"А и в България феновете са много темпераментни, много агресивни. Там има расизъм. Когато загубихме голямото дерби, те дори дойдоха пред съблекалните да ни търсят сметка. Но не съжалявам, това е ценен житейски урок за мен", сподели Бру.