Спортният директор на Локомотив Пд Бранко Милованович финтира колегите си на „Лаута” като не се появи в Пловдив и тази седмица. Сърбинът трябваше да се захване с работа около подготовката, летните контроли и новите договори на футболистите, но до момента това не се е случило.

Спортният шеф първо посочи понеделник като ден на пристигането си под тепетата, а по-късно удължи срока на петък. И днес обаче той не се появи на стадиона, като по информация на Гонг бившият играч на Ла Коруня е запретнал ръкави в търсене на отбор за клиента си Ненад Лукич. Телефоните на сърбина са изключени и той не бе открит за коментар.

Така 10 дни преди първата си тренировка Локо Пд на практика е без план за подготовка. С част от задачите на Милованович се е заел Атанас Узунов. Бившият топрефер направи контакт с няколко отбора за контроли, които обаче все още не са потвърдени заради отсъствието на Бранко.

В същото време никой не е наясно какво се случва с играчите с изтичащи договори, след които са Здравко Лазаров, Дани Кики, Габор Ерош, Джереми Родригес, Самир Бенжелюн, Валери Георгиев. „Смърфовете” вече изпуснаха без пари Рангел Абушев, след като талантливият младок реши да премине в Берое заради липсата на шанс за изява в бившия си отбор.