Вече бившият нападател на Славия Николай Божов е решил да се раздели с белите фенове подобаващо. Най-резултатният играч в последно време за Славия ще подари фланелките си на бялата публика в знак на благодарност за подкрепата през двете години, в които се състезава за тима от Овча купел.

Божов ще се появи десетина минути преди домакинския мач на Славия срещу Берое, в събота следобед, и ще хвърли фланелките си с неговия номер и име в агитката, където по принцип се подвизават най-верните привърженици на клуба.

С този жест нападателят иска да се раздели с най-добри чувства с ултрасите, които успя да спечели с добрите си изяви за времето прекарано в Славия.

Николай Божов е с огромна заслуга през миналия сезон, отборът на Славия да достигне до финала за Купата на България с решаващите си попадения. Головете, които отбеляза в противниковите врати вдъхновиха някои от феновете да измислят песен в негова чест.

Преди два дни нападателят бе освободен от отбора с мотива, че не влиза вече в плановете на треньорското ръководство за новия сезон. Божов е водещ реализатор на отбора и през този сезон с отбелязани 6 гола и много от привържениците на белите не могат да приемат решението за неговото освобождаване.