Новият нападател на Левски Валери Божинов заяви, че е пределно концентриран, за да се представи добре в пролетния дял от сезона.

"Чувствам се добре, атмосферата е добра, колективът също. Тренировките са перфектни. Най-важното е, че всички в Левски ме приеха много добре, и съм им много благодарен. Щастлив съм и благодарен," заяви Божинов от лагера на "сините" в Кипър.

"През тези шест месеца събрах още повече спортна злоба и желание. Нормално е, когато някой ти подава ръка, да искаш да се изявиш. Нормално е да си концентриран, и мисля само да играя мачове. Днес не играх в контролата, но се надявам в другата да съм в състава," обясни той.

"Мисля, че проблемът не е сериозен. Господин Батков и моят адвокат Градев са се заели, и те правят всичко възможно да бъда картотекиран. Мисля, че щом господин Батков се е намесил, и с Градев, ще станат нещата," каза Валери за картотеката си.

"Аз знам какво очаква публиката на Левски, не само от мен, но и от целия отбор. Затова сега на юбилея, трябва да направим всичко възможно да спечелим поне една от двете купи," убедително продължи Божинов. "Важното е, че съм в най-големият клуб в България, с най-голямата публика в България. Никой не знае какво ще стане. Надявам се на всички да ни тръгне, да започнем с победи, а аз да вкарвам голове. Мисля, че когато човек се труди, ще бъде възнаграден. Мисля позитивно."

"Номерът не е най-важен, най-важно е старанието, борбата със синята фланелка. Кой номер ще нося, няма значение," обясни Божинов за това дали ще играе с №10.

"Личният ми живот е наред. Аз съм концентриран върху Левски. Мисля единствено и само за Левски, за отбора, и за пролетния сезон, в който искаме да донесем синя радост на всички фенове. Не отговарям конкретно, защото другото са въпроси, които са извън тази тема," завърши Божинов, който говори в предаването "Пред банята".