Вратарят на Левски Божидар Митрев изуми с красив гол, който бе реализиран с пета. Стражът на „сините” игра като полеви играч в двустранната игра, която бе и последната за този шампионат, тъй като Левски излиза в почивка от утре.

Митрев игра за отбора на мениджъра Георги Иванов. Играта вървеше при равен резултат, а в края трябваше да спечели този, който отбележи последен. Митрев стана герой, след като вкара красиво с футболните обувки на Уейн Рууни, с каквито тренира от известно време насам.

Веднага след попадението Георги Иванов направи сериозен спринт, за да поздрави нетрадиционния голмайстор. Младият баща Митрев също не скри радостта си от хубавия гол във врата на Цветан Димитров.

Двустранните игри, които в Левски са ги кръстили „дербита”, винаги се играят на „кило кръв и метър кожа”. В последно време отборът с потниците със селекционер Христо Йовов доминира сериозно, въпреки съдийска сеч, на която е подложен. Веднага след днешната среща Бижутера поздрави всичките си съотборници за сърцатата игра, въпреки неприятното поражение, което ще държи влага по време на лятната пауза.