Божидар Митрев бе най-често поздравяваният тази нощ в популярен нощен клуб. Част от футболистите на Левски избраха да полеят победата над ЦСКА с 2:0 в Grand Club de Lux. Вратарят отнесе най-много поздрави лично от диджеите и от гостите. Гостите пък накараха гласовитите домакини да измислят и нов химн за сините, заменяйки текста на кръшен кючек с фенските поздрави след 3-те точки във вечното дерби.

Специално за носителя на фланелката с №12 звучаха най-новите поп-фолк хитове, като на моменти името му бе по-често извиквано отколкото припевите на хитове на Преслава, Деси Слава, Глория, Емилия, Емануела и Тони Стораро. Песни на Галена и Андреа също бяха пускани доста често.

22-годишният страж се забавляваше на поздравите, след като опази вратата си суха и това накара приятели да го „черпят” с „Да си плащал” на Емануела, „Новата ти” на Преслава и други любими на препълненото заведение парчета. Доста чупки в ханша около сепарето на Левски имаше при друг поздрав за футболистите, с „Накарай ме” на Азис.

Новият хит на Алисия „Имаме ли връзка” също бе посрещнат с радост не само от футболистите, но и от няколкото рожденици, в чиито компании присъстваха няколко носителки на титли „Мис” и „Мисис”.

Диджеите дори сътвориха в първите часове на сутринта специална песен за сините любимци върху кръшни ритми, като импровизираха текст: „Левски шампион! В сърцето си го пазя, сините са сила, ЦСКА биха. Скоро пак ще полее, като шампиони ще пеем . . .”

Много наздравици и високо вдигнати ръце посрещаха множество пъти хита на Слави Трифонов и Куку Бенд от миналото „И да паднем, и да бием, пак ще се . . . напием”.

Достойно много поздрави имаше още за Еньо Кръстовчев и Дарко Тасевски. Македонецът и трайно контузеният нападател се развихриха и това предизвика нова серия поздрави. Един от най-специалните бе с новата песен на Мира написана от Устата „Оставете ни на Мира”, в която се пее: „Има ли като нас, по-добри?! Надали! Тази вечер е за нас, нека няма правила! Ще направим чудеса! Има ли като нас, по-добри?! Надали! Кой е като нас, не ни се прибира. Кой е като нас? Оставете ни на Мира! Кой като нас най-доброто подбира?! Сепарето пълно е, празни са бутилките! Има ли като нас, по-добри?! Надали!” . Дарко си попя на поздрав от приятел с „Най-най” на Томи Чинчири.

В луксозния нощен клуб с ефирни роклички, големи деколтета, голи гърбове и други предизвикателни дрехи се открояваше и едно момиче цялото в синьо и шапка на Левски. Емблемата на сините „светеше” доста на неоновите светлини.

Малко преди 4 сутринта към празнуващите в заведението се присъедини и излезлият от Къщата Саша Антунович. Бившият играч на Локомотив София бе посрещнат с популярна сръбска песен, която го накара за кратко да вземе микрофона. След това пък бе поздравен с хит на Преслава.

В луксозния нощен клуб по традиция имаше не само футболисти, като сред забелязаните бяха световният шампион по самбо Благой Иванов, който дойде в компанията не на Златка (клюката твърди, че са се разделили), а на свободняка Николай Паслар. Във ВИП-сектора бе и изпълнителният директор на ПФК Славия Веско Събев.