Ботев Пловдив претърпя загуба в първата си контрола от подготвителния си лагер в Хърватия. „Канарчетата” загубиха незаслужено с оглед на показаното на терена от тима на Вардар (Скопие) с 0:1.

Македонците вкараха единственото попадение в срещата още във втората минута, малко нелепо, след неразбирателство в отбраната на българите. В голмайстор за своя тим се превърна Моисов.

През първото полувреме играта бе доста груба като за първия половин час 10 минути бяха прекарани в оказване на лекарска помощ на играча от двата тима.

Като цяло момчетата на Тенчо Тенев показаха по-добър футбол, държаха инициативата, но все пак по-трудно стигаха до голови положения.

През втората част, наставникът на „канарчетата” пусна в игра Тошев, Харизанов, Кръстев, Витанов и Йорданов. Неговият колега също смени по-голяма част от състава си, което и успокои играта на терена.

Интересна ситуация се получи в 82-ата минута, когато играч на Вардар игра с ръка в своето наказателно поле, но главният рефер не отсъди дузпа. Така срещата завърши 1:0 за тима от Скопие.