Отборът на Ботев Враца направи поредният си равен мач в контролите по време на зимната подготовка на отбора. Днес врачани играха с Чавдар Етрополе. Мачът се игра на терен в Етрополе и завърши при резултат 0:0.

За пореден път ахилесовата пета пред отбора се оказа реализирането на голове като пред противниковата врата бяха създадени много положения по време на целия мач, но никой не съумя да реализира във вратата на втородивизионият тим. С пропуски за тима на Антони Здравков се отличиха освен нападателите Андрей Атанасов и Румен Рангелов, още Александър Якимов, Цветелин Тонев, Жайро, Асен Георгиев и Росен Ванков. И в този мач треньорското ръководство изпробва два различни състава. През първото полувреме играха Яначков, Куанк, Георгиев, Савич, Найденов, Петров, Велев, Илиев, Христов, Якимов и Рангелов. През втората част за Ботев играха Чавдаров, Маринов, Ванков, Жайро, Маркети, Димитров, Валериев, Висенте, Атанасов, Тонев и Г.Георгиев.

В проверката участие взе Григор Георгиев, който е на проби при врачани. Георгиев играе на позицията крило и за последно се е подвизавал в тима на Пирин Гоце Делчев, а преди това е играл за Лудогорец по времето, когато тимът се състезаваше в Б група.

Следващата контрола на врачани е в събота срещу тима на Видима Раковски.