Новите собственици на Ботев Враца се надяват утре отборът да запише първата си победа в шампионата. Отборът приема новака в „А" професионална футболна група – Пирин Гоце Делчев.

Двубоят ще се играе на стадион „Христо Ботев" от 18.00 часа. В състава на Ботев няма наказани и контузени футболисти. От вчера наравно с отбора тренират нападателите Николай Владинов и Румен Рангелов, халфовете Светослав Валериев и Асен Чалъков, бранителят Тихомир Найденов и стражът Веселин Цветковски.

„Ако треньорът прецени и шестимата имат желание да играят могат да попаднат в групата за мача", коментира председателят на УС на Ботев Враца Пепино Тири.

"Момчетата са максимално мобилизирани. Имат желание да покажат най-доброто от себе си и да зарадваме привържениците на футбола във Враца с добра и игра и да спечелим трите точки", допълни Пепино Тири.

Той съобщи, че все още не са пристигнали жълтите карти на италианските футболисти. Днес в 14,30 баха картотекирани други 4-ма чужденците, но е въпрос на часове това да се случи и с останалите трима. Най-вероятно новите попълнения ще вземат участие още в утрешния мач.