Двама футболисти ще запишат дебют за Ботев при гостуването на Черноморец. Алберто Ребека и Даниел Ола най-после бяха картотекирани в БФС и попаднаха в разширения състав на Енрико Пичони за двубоя с „акулите”. Почти сигурно и двамата ще започнат като титуляри утре.

Очаква се Ола да замести Густав в центъра на защитата. За негов партньор ще се избира между Григоров, Флорес и Д’Арженио.

И тази седмица се отложи дебютът на Емил Мбамба и Луис Лопес. Двамата нападатели продължават да чакат жълтите си карти и Ботев за пореден път ще бъде без типичен нападател.

Пичони не може да разчита на контузените Карлет, Густав и Велинов. Тримата не се качиха на автобуса, с който групата за гостуването в Бургас отпътува малко след 15 часа от ст. „Христо Ботев”.

Ето и групата на Ботев за мача с Черноморец:

Лука Бриньоли, Румен Попов, Фабио Тинаци, Марко Д’Арженио, Даниел Ола, Васко Василев, Себастиан Флорес, Чудомир Григоров, Чиро Сириняно, Максимилиано Брици, Джилберто Дзанолети, Иван Караманов, Васил Кочев, Илиян Йорданов, Алберто Ребека, Димитър Витанов, Йордан Етов, Емануеле Морини.