Нов екшън ще гледат тази вечер футболистите на Ботев ден преди домакинството срещу Черно море. След като процедурата бе изпробвана за мача с Родопа, в клуба решиха да продължат традицията. Този път „канарчетата” ще гледат нашумелия филм „Роки Балбоа”, а след това ще се съберат на режим преди мача. Според старши треньора Светослав Гърков по този начин се сплотява колектива. Гърков добави, че няма кадрови проблеми около състава и ще разчита на най-добрите си футболисти в мача срещу Черно море. Наставникът на “жълто-черните” призна, че неговия отбор се изправя срещу един от най-стойностните отбори в първенството.

Босът Димитър Христолов пък обяви, че ще даде завишени премии за успех срещу варненци. Според запознати босът иска на всяка цена неговия отбор да спечели най-вече, за да докаже, че изгонването на Ясен Петров е било правилен ход.

Феновете обаче се очаква да посрещнат наставника на варненци с аплодисменти. Ясен Петров е любимец на агитката, която дори за момент не го нападна въпреки някои слаби резултати.

Утре вечер привържениците на Ботев ще продължат празника по случай 95-годишнината от създаването на клуба, който е организиран от фенклуб „Ботев 1912”. На купонът Иван Глухчев ще награди с живо прасе отборът спечелил първо място във фенския футболен турнир, който се казва Титаните. Титлата за голмайстор пък ще бъде връчена от златната обувка Георги Славков.