Президентът на Левски Тодор Батков очаква футболистите да се вдигнат за мача с Лацио, който е от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов”. Той ще присъства на двубоя и вярва в успеха на тима.

„Очаквам да се вдигнат, заяви Батков. Да покажат мъжество на терена, да се раздадат и очаквам да победим. Не мисля че Лацио е непреодолим противник. Очаквам така да сложим край на тази черна серия от загуби.”

Тодор Батков обясни подробно и докъде е стигнал в разследването на „Казанската афера”, за което може да четете в отделна статия. „Синият” бос декларира, че си плаща данъците, помага не само на спорта, но и извършва ред други дейности.

„Левски е единственото от моите начинания, което не е почувствало кризата, категоричен е Батков. Левски няма финансови задължения. Кой може да се похвали с това? Да. Не ми е лесно. Никой не би се отказал от крупна сума, която да постъпи в касата на клуба за да.”

Собственикът обясни и защо не присъства на последните мачове на Левски. Той заяви, че не се е е криел.

„Не ми е приятно да ме обиждат хора, които не знаят за какво става дума, сподели Батков. Това са юноши или млади мъже, които са манипулирани или подвеждани. Не ми е приятно да ми слагат каквито и да е етикети. Всичко се използва много умело с цел да ме ядосат и да изоставя Левски на произвола. Това няма да се случи. В същия момент аз не съм мазохист. Искам да се обърна към всички привърженици – Аз, мили приятели, обичам Левски не по- малко от вас. По убеждение продължавам да смятам, че правя най- доброто за клуба. Правя го в по- голяма степен от вас, защото вие милеете и страдате.щастливи сте и тъгувате... Аз освен всичко останало спирам проекти, уволнявам хора с цел икономии, продавам активи, които не следва да бъдат продавани, само и само в любимия Левски всичко да е наред.”

Според Батков тези, които нашариха бившия офис на клуба са провокатори и не са от Левски, защото левскарите знаят, че от няколко месеца офиса на клуба е на друго място.

На този етап не е на дневен ред продажбата на Левски или на част от клуба, според адвоката.

„ На този етап всички трябва да подкрепим отбора, категоричен е Батков. Отборът е това, което е. Треньорът е това, което е. Директорът е с пълна власт. Трябва да подкрепим отбора и да излезем от дупката.”