Босът на Марек Йордан Андреев се е покаял в дълго обяснително писмо до Дисциплинарната комисия, заради пиперливите си изказвания по адрес на швейцарския съдия Лапериер ръководил мача с Локомотив (София). По тази причина е глобен само с 1000 лева. Сумата е под минимума за подобни прегрешения поясниха от дисципа. Максималната санкция за президенти е 10 000. След мача Андреев обвини столичните „железничари”, че е купил рефера от страната на шоколадите и изявлението му пред медиите е описано в доклада на длъжностите лица.

 

 

Същевременно босът на Рилски спортист Юри Галев се отърва без стотинка глоба за нецензурните си реплики по адрес на съдиите след мача с Литекс., тъй като за разлика от Дупница, длъжностите лица не са описали думите му.

 

С 5000 лева е наказан изпълнителният директор на Спартак (Варна) Живко Великов, който е нанесъл обиди и е дърпал за фланелката съдията на мача с Левски Стефан Спасов.

 

 Президентът на втородивизионния Велбъжд Валери Ненов се яви пред дисципа заради написаното в доклада на съдията и делегата на мача с Хебър, че е влизал в съдийската стая. Оказа се, че длъжностите лица са заявили, че  става дума за „културно общуване”, поради което и Ненов не е наказан.