Президентът на Левски Тодор Батков разкри, че националният селекционер Станимир Стоилов все още е вариант за наставник на Левски.

„Всичко се върши от Гонзо, който съгласува нещата с мен. Трябва да решим до края на мачовете. Кандидатурите са четири. Не знам какво е станало вчера в БФС. Въпреки решението, което казвате, той не отпада. Не виждам сериозно изпитание пред националния отбор преди есента на следващата година. Не знам дали ще го пуснат. Считам, че всичко между мен и Стоилов е нормално”, каза адвокатът.

Батков допълни, че очаква победа над Залцбург в Лига Европа. Той съжалява, че „сините” са пропуснали да я постигнат в Австрия.

„За треньор продължават срещи. Всичко се движи от Гонзо. Нямам основания да не бъда доволен от него. Мисля, че имаме реален шанс да регистрираме победа в Лига Европа, предстоят още три срещи. Не ми се ще да губим трите точки в оставащите мачове до края на шампионата”, отбеляза Батков, който ще присъства на „Герена” за мача тази вечер между Левски и Залцбург.

Батков отрече за интерес на австрийците към Николай Димитров и призна, че е далеч от възможностите на Дитрих Матешиц, който дава парите в отбора на Залцбург.