Председателят на борда на директорите на Берое Боян Боев заяви, че целта поставена пред клуба е да се класира за евротурнирите.

„Заради резултатите в последните срещи решихме да се разделим по взаимно съгласие с целия треньорски щаб. Разделихме се като приятели. Хубчев ще държи цялата власт. Той ще съвместява двете длъжности на старши треньор и спортен директор. Хубчев сам ще реши с кои хора ще работи“, коментира Боев.

„След края на есенния дял от шампионата ръководството отново ще се събере и ще направи анализ на работата му, след което ще се вземе окончателно решение за треньорския пост", добави председателят на борда на директорите на Берое.

Боев каза, че желанието на ръководството е Берое да се класира още през този сезон да се класира в евротурнирите.

"Нашето желание е да се класираме за евротурнирите и се надявам да я изпълнил, било чрез купата или първенството. Има още време до края на сезона. Разликата в точките не е толкова голяма и възможността да постигнем целта си през първенството не е отписан вариант. Ако се вдигнем, ще постигнем целта си."

„През последните срещи забелязахме едно явление, което се надявам, че ще престане и повече няма да се случва. Това е и поставената задача пред господин Хубчев. На база добрата игра и играта със сърце да прекъснем отлива на публиката и отново да накараме феновете да дойдат на стадиона. Берое е за феновете. Целта на отбора е да радва привържениците. Клубът е на хората и на Стара Загора“, каза още Боян Боев.