Собственикът на ЦСКА  Димитър Борисов обяви каква е позицията на Дуци Симонович в клуба. Босът на „червените” заяви, че сърбинът в момента изпълнява длъжността помощник треньор на Димитър Пенев. Само няколко часа по-рано, самият Симонович пък сподели, че заема поста на главен мениджър в клуба.

„Драголюб Симонович е помощник на Димитър Пенев в момента. При Радуканов бе спортен директор, но сега помага на Пенев. Той  няма лиценз и затова е така, за да може да стои на пейката”, коментира Борисов в ефира на телевизия tv7 .

На въпрос свързан с „черното тото”, Борисов сподели: „Мога да ви кажа, че всеки един футболист в Левски и ЦСКА е свързан поне с двама журналисти. Ако тръгне нещо да се урежда в някой отбор, значи 24 журналисти ще знаят веднага. Това не може да се случи в отбори като ЦСКА и Левски. Няма нищо съмнително в това да бием Левски на Герена. В УЕФА има отдел, който разследва такива мачове. ЦСКА никога не е бил разследван за такива мачове”, каза още босът на „червените”.

„В добри отношения съм с Бойко Борисов. Той не търси само спонсор на Левски. Мисля, че намери спонсор и на Берое, и на други отбори. На нас също ни помага, както и с наема на стадиона. Надявам се след време да потърси спонсор и на ЦСКА”, каза още Борисов.