Наставникът на Академик София Борис Ангелов погледна философски на загубата с 1:2 от Видима-Раковски във втория кръг на първенството. „Нежелателна загуба за нас, започнахме неуверено. Очаквах го това, момчетата си помислиха, че след равенството с Черноморец, ще им бъде малко по-леко. За съжаление, две индивидуални грешки през първото полувреме доведоха до негативен резултат. Футболът се играе на голове,” отбеляза Ангелов. „Стараха се второто полувреме, но не стигнахме до гол, изпуснахме ситуации, но това е.”

„Структурно има какво да подобряваме по работата в отбора, дай боже новите попълнения да влизат по-бързо в ритъм. Проблемите тепърва ще започват. В България всеки може да бие всеки,” продължи старши треньорът на новака в А група.

„Мишо тренира от два дни с нас, нормално е да влезе като резерва. Оттук-нататък ще видим какво му е състоянието. Той е добър футболист, мисля, че ще се наложи в отбора,” коментира Ангелов състоянието на Михаил Александров.

„Ние ги принудихме да се защитават през второто полувреме. Все пак имахме две ситуации, а те нямаха нито една,” завърши с още един кратък коментар на мача Борис Ангелов.