Даниел Боримиров заяви след равенството 0:0 със Славия, че в отбора ще има на какво да наблегнат през зимната подготовка. Лидерът на сините визира факта, че в трите двубоя срещу столичните тимове, Левски не е успял да отбележи гол. Халфът на Левски бе заменен принудително, след като получи нова травма в глезена.

 

„На повторенията най-добре се вижда, но за мен това е много лошо влизане, но това е футболът - мъжка игра и не се оплаквам. Лошото е, че контузията е на същия крак, на същото място, където получи контузия и в мача с Локомотив Мездра.Рано е да се каже колко сериозна е травмата, но щом не мога да стъпя хубаво на крака, значи е сериозна”, коментира Боримиров.

 

Колкото до срещата Боримиров сподели: „Мисля, че до 30-ата минута докато бях на терена ги бяхме натиснали и играехме в тяхната половина. Трудно е обаче да се играе техничен футбол на този терен. Видяхте, че след 20-ата минута той вече съвсем се разкаля и повечето беше единоборства.”

 

„Това, че не можем да отбележим гол е лош атестат за нас, така че през зимната подготовка, че има върху какво да се наблегне. Докато имаме теоретични шансове за титлата ще се борим. Живота е борба, не всичко е по мед и масло”, завърши халфът на Левски.