Асът на Левски Даниел Боримиров каза за Гонг, че никога няма да се примири, ако се превърне в резерва. „Никога няма да се примиря с подобна роля. Пред мен целите винаги са били високи и ще ги преследвам до край. Не е в характера ми да бъда втора цигулка”, сподели бронзовият медалист от Световното през 94-та година.

Боримиров не е притеснен от конкуренцията на Дарко Тасевски и Георги Сърмов преди началото на сезона. Според халфа подобно съревнование няма да му позволи да се отпусне в нито един момент. Даниел Боримиров очаквано сподели, че все пак крайното решение е на Станимир Стоилов.

Бившият национал е останал със страхотни впечатления от Карембьо и Наката, с които игра мач под егидата на ФИФА. „Те са големи звезди от близкото минало, а се държат като напълно земни хора”, разкри Борето.

Играчът с номер седем допълни, че повечето от звездите участвали в събитието в Азия са знаели за присъствието на Боримиров и Левски в Шампионската лига.

Вътрешният полузащитник смята, че Левски все още има да изглажда неща в играта си, но според него това е напълно нормално с оглед на подготовката, която отборът води.

„Трансферът на Ники Михайлов е най-големият за Левски в последните десет години. За него беше изключително важно да отиде в чужбина. На начина му на живот в България се гледаше с друго око, а и това му пречеше да се изявява по най-добрия начин”, коментира Боримиров преминаването на вратаря в Ливърпул.