Героят от САЩ'94 Даниел Боримиров изрази разочарованието си от представянето на Левски в юбилейната година. В предаването на bTV "Преди обед" бившият футболист на "сините" и Мюнхен 1860 намекна, че може и да емигрира в посока Германия, ако ситуацията в държавата не започне да се подобрява.

"Тази година Левски има 100-годишнина, а виждате какво се случва. Отборът разочарова и мисля, че празненствата няма да са такива, каквито трябваше да бъдат. Когато бях футболист на Левски имах повече успехи, но и като ръководител също. Бях част от последната шампионска титла през 2009 година, виждате, че след това нямаме нищо спечелено. Дано бъдещето е по-добро - и за мен, и за Левски", пожела си Бориморв.

"Левски за мен винаги е отворена вртата и ще си остане такава. Много обичам този клуб. Това, което ми е дал, се стремя да му го върна", добави бившият халф на "сините".

"Радвам се, че имам такова прекрасно семейство, жена, деца... Не ме е страх за щерка ми, защото вярвам в нея. С жена ми сме я възпитали както трябва. Стискам палци на сина ми, който върви по моите стъпки. Избрал си е футбола като начин на живот. Помагам му, той знае, че тряба да е упорит. Почти всяка година ходим в Германия. Там се зареждам доста положително. Не искам да казвам силни думи, но нещата, ако така продължават да се развиват в нашата държава, нищо чудно да избягаме, да я напуснем в посока Германия", каза още 44-годишният Даниел Боримиров.