Капитанът на Левски Даниел Боримиров е убеден, че най-силната черта на Левски е сплотеният колектив и се надява той да бъде запазен и в бъдеще.

Три дни преди мачът от първия пролетен кръг в А група срещу Вихрен, опитният халф заяви, че целта на сините е 15 поредни победи, които за трета поредна година трябва да донесат титлата на Герена.

„Надявам се, че от мач на мач ще играем все по-добре. Подготовката, която направихме в Израел и Кипър, до известна степен ни дава яснота на какво ниво сме и на какво още трябва да наблегнем, за да изчистим играта си до край”, каза Боримиров.

„В Левски винаги са играли добри футболисти и щом на тези футболисти им е гласувано доверието да облекат синята фланелка имат качества, остава в предстоящите мачове да ги покажат и да заиграем с повече самочувствие, което в момента ни липсва.”

„Мисля, че имаме добър колектив и колективът е козът на Левски. Надявам се да запазим този сплотен колектив, който ги имаме и в бъдеще. Иска ми се да кажа, че шампион ще бъде Левски, но има 15 кръга до края, а във футбола всичко е възможно.”

„Левски ще играе мач за мач. Поставили сме си за цел да постигнем 15 победи, пък къде ще завърши Левски в края на сезона, не мога да кажа. Надявам се, ако постигнем тези победи, да сме начело.”

„Капитанската лента на мен не ми тежи. Отговорността е по-голяма, но не ми тежи”, каза още Дани Боримиров, който стана капитан на Левски след продажбата на Елин Топузаков през зимата.