Боряна Желева е Мис Берое фенка 2012. Това отреди вотът на привържениците на Берое, който се проведе от 3 до 7 март в сайта Beroe Online и в социалната мрежа Facebook. Победителката събра 3022 точки (1615 от гласуването в сайта и 1407 от гласуването във Фейсбук) и с 637 точки пред втората в класирането успя да грабне убедително титлата. Наградата на журито грабна Цветелина Николова.

В допитването в сайта валидни бяха гласовете на 304 участници, които подредиха своите фаворитки от първо до осмо място и така дадоха 8 точки за поставената от тях на първо място, 7 за втората и т.н. След това те трябваше да потвърдят гласа си с линк, който получиха по електронната поща. Платформата Фейсбук пък допринесе с 4420 точки към класирането.

Боряна Желева е Мис Берое фенка 2012

източник: beroe.eu

Така победителка в четвъртото издание на конкурса, който се организира от Beroe Online стана Боряна Желева. Спечелилата участничка ще получи възможността да се запознае с любимия си футболист, както и да направи професионална фотосесия с беройски фенартикули, и ще бъде лице на инициативите на Beroe Online през предстоящата година.

Тази година за втори път има награда на журито. След дълъг размисъл организаторите решиха да връчат своята награда на Цветелина Николова.

Боряна Желева е Мис Берое фенка 2012

източник: beroe.eu

Представителите на сайта оцениха нейната привързаност към Берое, фактът че е много запалена по любимците си и чарът на участничката. Тя ще получи пълен комплект фенартикули на клуба и също ще бъде лице на Beroe Online за 2012 г., заедно с Боряна Желева.

Всички престрашили се да се включат в конкурса привърженички на Берое ще получат утешителна награда – оригиналната беройска фланелка с автографи на всички футболисти.