Шефът на съдийската комисия Борислав Александров заяви, че съдиите трябва да бъдат съхранявани и да бъдат внимателно наказвани, защото съдиите се изграждат между 15 и 20 години.

„Трябва да съхраняваме съдиите и да внимаваме как ги наказваме. Съдията може да е близо до ситуацията, но ъгъла е от изключително важно значение. Аз мисля, че съдията никога не се върти в кръг”, сподели шефът на съдиите.

„Аз мисля, че за съдийско лоби в Европа не трябва да се говори. Никога не си позволявам да лъжа. Международните съдии, които отиват навън трябва да създадат авторитета на българското съдийство”, добави Александров.

„Всички съдии правят грешки, не само нашите. На мача Литекс – Хамбургер имаше една дузпа за ловешкия отбор”, коментира шефът на съдийската комисия.

„Винаги съм в състояние да се извиня, но то не топли и аз мога да се окажа в смешна ситуация, в която само да се извинявам. Любе Спасов е дал добра оценка за съдийството на Антон Генов на мача ЦСКА – Локомотив София”, завърши Борислав Александров.